Hoi, ik ben Monique,

Yoga en meditatie helpen me om een rust te creëeren in mijn leven die me in staat stelt om vanuit een ander level de leuke dingen te doen, de creatieve, de ondernemende.

Yoga nidra geeft me energie, rust
én helpt me om aan mijn wensen te werken

Op mijn zoektocht naar een fijner leven ben ik verliefd geworden op yoga nidra, een vorm van yoga die ik per toeval ontdekte in 2014. Ik gebruikte het toen vooral als middel om energie op te laden tijdens de drukke dagen met mijn peuter en kleuter. Nog datzelfde jaar deed ik een opleiding tot yoga nidra docent. Door de jaren heen werd het me duidelijk hoe zeer (en hoe subtiel!) yoga nidra een rol heeft gespeeld in mijn persoonlijke groei en ontwikkeling. Met name het intuïtieve werken met de sankalpa heeft mij veel gebracht. Ik geloof dat het erg nodig is in onze huidige wereld dat we herontdekken wat voor kracht en transformatie er in zachtheid en het onderbewuste schuil kan gaan.

Ik nodig je van harte uit om mijn gratis mini-cursus yoga nidra te volgen en voor jezelf te ervaren wat yoga nidra voor je kan doen. Voor mij is het vaak een staat van rusten én bruisen tegelijk!

 

ZELF NÚ YOGA NIDRA ERVAREN?

DAT KAN!

Na het invullen van je naam en emailadres wordt de cursus je meteen toegestuurd. Met twee complete yoga nidra sessie op mp3!

Dus vraag de cursus aan en ga meteen lekker liggen voor yoga nidra! ❤